tisdag 9 februari 2010

Fototriss - inuti

Fototriss-bloggen har en fotoutmaning där man ska visa tre bilder på ett och samma tema. Varje söndag läggs ett nytt tema upp - denna vecka är temat inuti. Så jag fotade burkar och sparbössor.








Fler bidrag hittar du HÄR.

5 kommentarer:

  1. Nostalgi! Jag har inte sett en sån där teburk i mitten sen jag vet inte när. Burkarna överst var sötast, men jag gillar det där blåa oskarpa runt mitten burken.

    SvaraRadera
  2. Oj, det var länge sedan jag såg sådana sparbössor!
    Däremot har jag själv en radda Twinings teburkar med diverse osorterade saker i.
    Fin triss.

    SvaraRadera
  3. Vilka roliga sparbössor. Såna har jag aldrig sett. Jag har en liknande burk från Twinings. Åh nu fick jag syn på den lilla läkerolburken. Den är jättefin.

    SvaraRadera
  4. Vilka häftiga sparbössor. Jag älskar burkar... och speciellt gamla och slitna :) Tack för titten hos mig. Vänligen JohannaDesign

    SvaraRadera
  5. Aha! en burkomaniker... Känner igen Marabou och Läkerol fran den egna hyllan. Det diffust blaa pa mittenbilden gillade jag med, snyggt fotat.
    PS:1, Färgen pa "kobilden" är helt äkta, det hade regnat i tva dagar och da blir det sa himla mustigt grönt. 2, Trettiarskris, glöm den, det lönar sig inte, du kan aldrig komma ifran det... Dra valuta av aren och "kom ut" som trettioarng = modig, bestämd överlycklig knäppis, man blir ju ofta san med smaungar runt benen. Haha...

    SvaraRadera